aalltidannaa

Alla inlägg under september 2010

Av Anna Söderlund - 5 september 2010 18:46

Nu har jag nyss städat mitt rum, så nu riktigt blänker det.. hahahah,

Gott luktar det iaf, jag springer alltig omkring med en disktrasa och skurningsmedel för att det ska lukta nystädat! hihi kul är det också.. Dock HATAR jag att damsuga och vika kläder, men nu har jag gjort det.. så bör slippa det på några veckor!


Idag har jag varit med linnéa igen. Vi börja på vårt justin projekt, men det gick inte så bra.. så då sket vi i det och gick och mötte upp saoi ist. Hon skulle låna ett liggunderlag av mej och jag tokio hotel live dvd:n. :]

 

bild från igår! <3


och nu sitter jag och lyssnar på en remix av where are you now med justin.. Fast den heter bara 'where are you now' och inte 'remix nånting' så jag kan inte hitta den på yt. D: *intressant*

Av Anna Söderlund - 4 september 2010 22:28

Jag och Linnéa skulle ju fixa den där justin saken.. men riktigt så blev det inte :o

Istället har vi stått och dansat + sjungt i typ 3 timmar.. Jävligt roligt att göra.. Men jävligt tråkigt att kolla på sen (n) Så nu har vi riktigt ont i våra halsar D; awwwwe..


   Nu ska vi hitta på nått annat eftersom vi knappt kan prata.. Men jag stänger av datorn nu och uppdaterar imorgon! ;]

BYEEEEEEEEEEEE!

Av Anna Söderlund - 4 september 2010 20:16

lovade er några random bilder från igår så..

*DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD* ;]

mahaha, breeednäsa! (y)

 

    men fina va?! gissa hur tunga de kommer bli med all packning D: ush.


Nu kommer linnéa.. jag är äckligt trött men ska hålla mej vaken eftersom jag så gärna vill göra den här serien elr vad vi nu ska kalla det.

Här kommer några 'ledtrådar' på vilken låt den är.. HAHAH

 

 

alla tre bilderna är ur karatekid!    

Av Anna Söderlund - 4 september 2010 19:10

Hola!

Idag har jag varit med linnéa igen.. :]

vi har byggt ett nöjeställt på 'rollercoaster' ,bakat muffins, lockat hennes hår och lite annat.

Nu har vi matpaus och efter det ska vi göra en bildserie till en justin låt.

Låter rätt wierd va? Men vi har en mycket smart idé så hoppas resultatet blir därefter! ;'D


och igår gjorde jag något jättekonstigt. Jag bestämde mig nämligen för att jag inte är ett jättestort 'twilightfan' längre. Sen plockade jag ner en massa affisher på edward,bella och sånt! ;s Visst, böckerna är forfarande de bästa jag läst och filmerna mina favoriter, men jag är inte alls lika besatt som förut så nu får linnéas lillasyster dem grejjerna jag plockade ner.. Hon är galen i twilight! haha.

 Fast jag kunde inte ta ner allt eftersom det ser så tomt ut då.. och såklart inget på min sötnos taylor!

Nu ska jag lägga in bilder på datorn, så snart kommer några foton på mej och nojjan med våra ryggsäckar igår! hah ;'D

Av Anna Söderlund - 4 september 2010 10:49

Hejjj, nu har jag vaknat! ;'D

jag hade tänkt skriva ett inlägg när jag kom hem från linnéa igår, men var så himla trött att jag nästan sov när jag sprang hem! XD

nejmen, vi hade de jättebra och jag passa på att lära mej nästan ALLA namn på folk i hennes klass 8') kanske får ett prov på de idag, hahah ;))

efter filmen gick vi upp till hennes rum och satt och snacka gossip i ca 3 timmar.. och det var verkligen gossip o.O mer än så kan jag inte skriva här.  


Sen kan jag passa på att berätta om 'dagen' igår också.

I skolan hände det inte så mycket spec förutom att vi fick gå ner i källaren (där jag aldrig varit)  och hämta lite stuffs inför bruksleden. Allt jag kan säga om den källaren är L-Ä-S-K-I-G!! Såg precis ut som i filmer där man stänger in folk så de sväjter ihjäl.. sen massa konstiga rum och en enormt lång korridor. euw.

Efter skolan gick jag och nojjan till en 'jättegunga' .. nivet en sån här! 

  och gungade, mahahha (k) det var askul, men efteråt höll vi båda på att spy och huvuderna snurra som bara den! ;/

Efter det gick vi till tamskaparken, (D:) sen hem till mej.

Då prövade vi att fylla våra ryggsäckar -som vi ska ha på ons- med massa vatten.. jag kommer inte ha någon rygg kvar på fredag, men sånt är livet!

Av Anna Söderlund - 3 september 2010 19:39

Blir ett snabbt inlägg nu, ska precis gå till linnéa.

Men filmen igår var AWESOME! Var hemskt nära att börja gråta när justin börja sjunga, men klarade mej precis eftersom de tände lamporna och så.. (y)


Men som jag sa ska jag kila nu, Ska kolla på film hos linnéa.. dock tänker jag inte berätta vilken! HAHAHAH D:


msn för i minut sen! ;

aannna ;'3 säger:
omg!!!
den där de byter liv?!
i love it!!! elr.. för 10 år sen när jag såg den iaf.
VILKEN KANAAAL!?

Linnéaaa säger:
tv4 +
hahah !

aannna ;'3 säger:
jahaa.. men jag har inte den? o.O
Linnéaaa säger:
MEN KOM HIT DÅ!? D:


så nu ska jag gå så jag inte missar filmen, hihi!

hörs! 

 

Av Anna Söderlund - 2 september 2010 15:24

Hejsan, ;)

Nu är jag hemma efter skolan och det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på datorn! hahahha, men jag ville hinna uppdatera innan linnéa kommer. Vi ska ju på bio idag! Skitnajs verkligen, jag har ju längtat i ett halvår efter den här filmen! för er som har glömt är det karatekid vi ska se! Dock är det den absolut sista föreställningen med den här filmen och den börjar rätt sent.. kvart över åtta, så den slutar inte förrän runt 11! Men eftersom alla visades sent den här veckan var vi tvugna att gå. Men det gör ju inte så mycket. ;'D<3

Iallafall sitter hon på bussen hem nu, sen ska vi hitta på nått fram till 7 då vi åker till stan. :] lovly!

   

idag var det min första 'riktiga' torsdag i skolan eftersom jag var sjuk förra veckan. Började med att redovisa svenskan, det var ingen stor sak så det gick bra. Sen hade vi mattediagnos och bild. Efter lunch hemkunskap, jag och sara bakade bröd och var king'ar på det (fast jag tapppade mitt på golvet när jag skulle styla D:) sen fick vi även smaka massa torkade frukter,soppor och nötter som kan vara bra att ta med till skogen på ons.

  HAHAHAHAHHA, snacka om onödig bild! 

Av Anna Söderlund - 1 september 2010 15:35

Nu är jag hemma efter en dag i skolan.

Om en vecka är jag ute i skogen nu! ;o Eller.. skulle mer säga att jag är ute och går i snygga 'vandrar skor' och ryggsäck! Kommer bli äckligt jobbigt att gå och drygt att behöva laga sin egen mat, eftersom det är på stormkök.. men annars tror jag det blir awesome! :'D<3


ang rubriken bara måste jag berätta en sak..

Efter att vi hade haft spanska idag trodde jag och pie (uttalas PY. paet's nya smeknamn, sött va!? love it!) att det var lunch, som det alltid brukar vara.. Men tydligen så har vi läsning i 20 minuter innan vi ska käka, men det hade vi som sagt glömmt bort.. Så när vi satt i matsalen helt fridrullt kommer jec och lelle och säger åt oss att vi har en lextion kvar! Men som tur var hade vi några min på oss att äta upp innan lextionen skulle börja. Skulle va rätt pinsamt att missa en lextion för att man så himla gärna ville ha mat! HAHAHAHAH, tjockis på hög nivå! :]

Men det var en jädrans kul lunch, vi skrattade så mycket att vi inte kunde kolla på varann (eller mer skeden? XD) utan att skratta. D: Och så hämtade vi macka först av alla på hela skolan och sånt händer bara om man går och käkar innan matsalen knappt öppnat!


Sen måste jag bara berätta .. Att på fysiken idag lärde jag mej varför svarta kläder är mycket varmare än vita och hur det kommer att vi ser färg! hihi, de va as c000lt ju! :'D rätt knäppt att massa mystiska vågor gör så vi ser färger X'D maha!


nu ska jag fika, sen 17.35 hoppar jag på bussen!

badminton träning står på schemat.

 

 hih, puusss!

Ovido - Quiz & Flashcards