aalltidannaa

Alla inlägg under augusti 2011

Av Anna Söderlund - 17 augusti 2011 17:42

Ja, har ni hört? Jag blev jätteglad när jag hörde att Victoria och Daniel väntar barn, hihi!

   Jag och nojjan är ju homies med henne.. Nästan iallafall. Vi satt och fikade en gång när hon kom förbi och sa "Nämen oj vad mysigt det där ser ut!",  Haha trevlig tjej - så grattis!!   

Av Anna Söderlund - 16 augusti 2011 20:45

tjohejj!

Igår när jag kom hem från Mathildis var jag så himla trött efter två nästan sömnlösa nätter, så jag somnade redan klockan sju! Men an någon andledning vaknade jag klockan tio, och kunde sedan inte sommna om förrän vid 3.. Så jag blev inge piggare alls. Därför var jag bara hemma idag och städade, kollade på film och sådär.


    Dock hjälpte jag min bror att ta bort alla plankor från alltanen. Duktiga barn

Och sen råkade jag lite på måfå få en ny byrå också.. Märkte idag att alla mina byxor inte fick plats i den gammla, och så kommer mamma hem och bara 'vill du ha en byrå?' typ! he-he. Fast den är jättestor och inte särskilt fin, men jag vänjer mig nog! 

Av Anna Söderlund - 14 augusti 2011 20:30

Just nu sitter väl jag och neupeu och diskuterar allting vi inte hunnit snacka om under denna vecka jag varit borta, eller så kollar vi på film!

 Det är nämligen ingen vanlig övernattnig - Vi ska nämligen ha Astrid Lindgren maraton! Nojjan har kirrat 12 filmer, ni vet allt från Pippi till Bröderna Lejonhjärta (oh, en favorit! ) , så vi har att göra inatt!

   Jag som pippi och min fina klass! 

Av Anna Söderlund - 14 augusti 2011 18:30

Ja, Nu är jag hemma! Eller jag kom hem igår, Dock spenderade jag natten hemma hos Linnéa. Vi hade skit kul, men somnade inte förrän sex/halv sju imorse,  så vi har varit lite off under dagen. 

Men efter några slöa timmar bestämde vi oss för att ut och springa en liten runda! Båda är sjukt dåliga tränade,  men det gick bra ändå!

Nu ska jag äta mat och sedan sticker jag hem till Mathilda och sover hos henne! Hihih, jag har ingen egen säng, så tur att jag har kompisar ;)   

  

Av Anna Söderlund - 7 augusti 2011 15:02

Pappa laddade hem 9 Johan Falk filmer till mig, så jag har något att göra om det blir dåligt väder - eller om jag får nog av solen kanske? ;)

Dock tog vi bara de filmerna som Joel Kinnaman är med i.. Varför det?  För att han är en av Sveriges snyggaste kändisar såklart! 8D

   

Dock ligger Bill Skarsgård ungefär på samma nivå..

   



Fina pojkar! ;*<3

Dock har jag redan sett många av filmerna, men vafan - så länge skådespelarna är snygga spelar det ingen roll!    

Av Anna Söderlund - 7 augusti 2011 13:09

Vi skulle tydligen inte åka förrän ikväll, så jag hinner göra några fler inlägg under dagen!

Nu har jag precis fixat naglarna, det är små jordgubbar!  

 

Min webb suger ju, men det vet ni redan.  Därför ser man inte att det gröna är taggit o.s.v ..  Så det är mycket finare IRL men ändå!   

Av Anna Söderlund - 7 augusti 2011 10:12

Godmorgon! Har egentligen inte tid att skriva just nu, ska packa, duscha och städa akvariet innan vi åker. Men vill bara säga att vi kommer hem om ca en vecka, dock vet jag inte om vi kmr ha med oss internet - så om jag kommer blogga återstår att se.

       På Tisdag åker vi förövrigt på en dagskryssning till Åland! Det gjorde vi förra sommaren också, som ni ser på bilderna. Jag och Freddaboii blev beroende av spelen där och slösade en jäkla massa pengar! 

Av Anna Söderlund - 5 augusti 2011 21:31

Det är lite synd om mitt hår nu, jag har badat i saltvatten nästan varje dag i 3 veckor nu! Saltvatten + sol är ju inte det bästa för håret direkt.  Och så brände jag min hårbotten, så det lossnar jättemycket hud eller vad man ska säga.. D: Har stått och kammat med en luskamm ett tag för att få bort det värsta, usch!

   Nu har jag iallafall lockat håret som på bilden. Hade inget bättre för mig liksom!

Vi får se om jag hinner skriva något imorgon, beror väl lite på när jag kommer hem, annars hörs vi väl på söndag! Ville bara säga det, nu ska jag kika på tv eller nått - och sedan sova!

Ovido - Quiz & Flashcards