aalltidannaa

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Anna Söderlund - 22 augusti 2010 18:47

Sisåååådär! ;D

nu har jag kollat färdigt, de var bara i 28 minuter.. huhu jag som längtat så :(

får helt enkelt vänta tills nästa vecka! ;)


Sen nu skulle jag lägga in en ny bild i photo shop, men det gick inte av nån andledning.. D: så då gick jag in på fb och kollade det senaste justin skrivit på sin twitter, vilket var :

 "Going off on my twitter right now!! 2nite was crazy! just 3 years ago i was on the side of the street busking in Stratford for anyone who would listen and tonight we sold out the ACC in TORONTO!! WOW!! THANK U to EVERYONE!! NEVER SAY NEVER!!"

och guddddddddddddddd vad gullit det var! jag börja nästan böla,awwwwww!


nu ska jag iaf göra ingenting fram tills åtta.. då tänkte jag ge det nya programet på MTV 'my life as liz' (eller nått sånt!) en chans. Får se om jag kommer ihåg det! haha :'D


sen imorgon börjar vi med det nya schemat.jobbiiigt, vi hörs imorron!

  random bild. ser så tråkigt ut annars!

Av Anna Söderlund - 22 augusti 2010 16:59

Nu är jag hemma igen!

De köpte en pytteliten sötnos! Hon ser faktist lite ut som hamstern på bilden i förra inlägget, kanske lite mer brunaktig.. :]

nu dricker jag mormor saft (a) och ska fortsätta med photo shop!


   random bild på en annan sötnos :']<3


btw, om en timme börjar ju the hills! Ska sätta larm på mobilen så jag inte missar, de är ju nya avsnitt! awwwww jag älskar de.. dock hatar jag kristin och saknar LC - men tänker helt klart kolla ändå!

Av Anna Söderlund - 22 augusti 2010 13:27

Hejhej :']

mitt internett har bråkat hela dagen så jag har inte kunnat blogga.

Men å andra sidan har jag hunnit med en hel del saker som ex. städa mitt rum och kokat stenar till akvariet! (hah, som jag berättat förut kokar man alltid stenarna innan man lägger i dem hos fiskarna för att få bort bakterier och smuts.)


Och sen är det så att jag är kanin och hamstervakt ju. Och när nojjan var här gick vi över till den lilla hamstern och hon blev ner kärad totalt! Fast det blir ju alla, hon är så galet söt! 0ch nu har hon bett sin mamma att köpa en hamster till hennes lillasyster som snart fyller år! HAHAHAH :'D<3

  så nu ringde hon för nån timme sen och tyckte jag skulle följa med, så givetvis gör jag det! :d


Så de kommer och hämtar mej om ett tag men fram tillsdes ska jag fortsätta photoshop'a ;) jag har nämligen kommit på hur man gör en sak som jag velat kunna göra i typ tre år! NAJS!


vi hörs när jag kommer hem!

Ovido - Quiz & Flashcards