aalltidannaa

Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av Anna Söderlund - 19 augusti 2010 19:12

Hela eftermiddagen har jag ägnat åt att kolla på klipp på lille justin och faktist bara spelat hans musik. Dem jag spelat mest är följande ;


(hans sötaste och första musikvideo!-hur sött äre inte att ryan är med i den?)

"She makes me happy,I know where I'll be.Right by your side cause,

She is the one"

 "Kiss me, Kiss me. Say that you miss me.Tell me what I wanna hear, Tell me you Love me, Love me.Say that you love me"

"You are my love, you are my heart and we will never ever ever be apart.
Are we an item? girl quit playing. we’re just friends, what are you saying?"


passade på att slänga in mina favorit meningar ur låtarna! ;]<3

Av Anna Söderlund - 19 augusti 2010 16:49

var inne på JBmusic, en blogg om min lilla älskling justin.. och såg en ny video om en myyyycket rolig sak. Fast just den videon är jätte tråkig eftersom det bara är en intervju med kevin.. men jag kom och tänka på att jag kanske borde berätta vad som hänt tidigare, eftersom det är så himla roligt!


Den här 'kevin' har hackat sej in på justin's bästakompis ryan's twitter för att få tag i justins nummer. Efter det hade han skickat 10 sms varge dag till justin i 3 veckor! Där det bara stog helt random saker - aka spamm.

Som hämd skrev justin på sin twitter 'everyone call me or text :)' fast han skrev inte sitt tel nr, utan kevins! HAHAHAHAHA så alla hans fan ringde/SMS:a stackars *host* kevin!

och nu har kevin laggt ut en video där han visar sin telefon och det hinner komma 4 sms, sen ringer det igen! Och så håller det på.. HAHA

han fick oräkliga telefonsamtal och över 10.000 SMS!

GOGOGOGO JUSTIN! <3

  Ryan är han till vänster! ;) 

Av Anna Söderlund - 19 augusti 2010 15:02

nu har jag varit hemma från skolan i ca en timme, vi går ju bara till två den här veckan.

Dock börjar vi med det riktiga schemat [?] redan nästa vecka, jobbbbigt! D:


Idag fick vi lite mappar,pärmar och sådär sen hade vi lite info om bruksleden (som jag berättade om igår). Dock tror jag det kan bli rätt kul ändå, jag ,Mathilda och kimberly ska sova i ett tält!

    HAHAHAH, vi för 2 år sen ? (H)

.. men! det kommer bli ÄCKLIGT JOBBIGT att gå! På onsdagen kommer vi gå 1 mil och på fredagen ca 6 km (mitt i skogen, över alla irriterande stenar o.s.v!) Med våra stoooora ryggsäckar (skrev väska först men våran lärare gillade inte att man ska väska ,så jag ändrade! hahaha). Man är tvungen att ha med sej minst 2,5 liter vatten och bara det väger rätt mycket.


Efter lunch (blev riktigt gott efter att jag,nojjan och sara plockat ut de vi inte gillade och bytit med varandra! - Det var nån sallad, så vi kunde byta kyckling,annanas,oliver och ris helt fritt ) tränade vi att sätta upp tält och koka vatten på stormkök. ;]


& nu har jag som sagt kommit hem och vill inte vara inne på datorn just nu, så jag ska ta och hitta på någonting annat! hörs om ett tag! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards