aalltidannaa

Alla inlägg under maj 2012

Av Anna Söderlund - 15 maj 2012 22:57

Idag var jag och Mathi och lekte i en liten trevlig lekpark. Där fanns det en sån där brandstång/klätter-sak ni vet? Och så skulle jag visa mina moves, men misslyckades en aning och "brände" bort hud. Aj som fan. Det gör så sinnes ont att röra handen och det är näst in till omöjligt att få vatten i såret utan att få självmordstankar. Heheh driver, men ont göre. Tyck synd om mig tack!

Mathi blev iaf feeeeeett imponerad och ba "Anna, du ska inte kunna sånt där. Vad har du tittat på egentligen?"  Hehe Brooke knows best in my heart tyyyyyp ;ppp   

Av Anna Söderlund - 14 maj 2012 21:22

Råkade random klicka in på den här låten idag & jag vet att det är gammal.. Men satan vad bra! Kan inte ens räkna hur många gånger jag lyssnat på den ikväll.

Av Anna Söderlund - 14 maj 2012 17:42

I Fredags gjorde jag det muntliga matte-nationella, med kanon resultat! När man sedan la ihop de poängen med mina gamla visade det sig att jag har över G nivån. I morgon har vi sista provet, men egentligen spelar resultatet ingen roll eftersom jag ändå har ett säkert Godkänt. Så jävla skönt!! 

Men har ändå suttit med pappa någon timme nu och räknat, snel han är som åker hem från jobbet för att hjälpa mej :ppp Anyway så hittade jag det här på ett gamlat prov :

 

Hahah tyckte de va lite.. ehh, random? 

Av Anna Söderlund - 12 maj 2012 19:36

I morgon har vi visning på huset så håller på och städa för fullt, har bara lite småsaker att ta undan innan jag är klar. Kolla så duktig jag är   , Min garderob förra veckan ;

 

och nu ;

  

Av Anna Söderlund - 12 maj 2012 18:27

Fick äran att åka skolbuss hem från skolan igår, eftersom jag skulle sova hos Hannes. 

Han lärde mig att spela fifa, hah grymt kul spel. Dock är jag så jäkla pinsam när jag koncentrerad på något spel.. Svorde så fort någon tog bollen i från mig, hoppade av lycka när jag lyckades göra mål och skrek som bara den om jag missade en målchans. (Slog nästan ner taklampan en gång haha!Men till slut gjorde jag honom stolt och vann flera matcher, woupwoup!

Sen hann jag även gråta lite åt O.C & mysa med världens bästa hela natten, så jag klagar inte. ♥  

Nu ska jag gå och duscha ut allt hunddreggel ur mitt hår, häh. Har nämligen gått och blivit bestiiiiis med deras lilla söta vovve. 

Av Anna Söderlund - 9 maj 2012 21:29

Jag & min bror stod diskuterade det här med kristi himmelsfärd idag och så insåg vi att ingen av oss har en aning om vad det är eller varför man firar det. Jag menar det det borde jag väl veta med tanke på att jag är konfirmerad, haha? Ärligt talat lyssnade jag ingenting och vet inte ens varför man firar påsk men aja. I går var det btw ett år sedan jag blev konfirmerad.

 

Under kristi himmelsfärd-helgen sticker vi iaf ut med båten. Hoppas det blir lika najs väder som förra året bara! 

Jag & Lajje stekte som bara den, woupwoup!     

Av Anna Söderlund - 9 maj 2012 17:02

Vet ni vad? Idag hade jag en egen idrottslektion! Trodde det skulle bli hemskt, men mina flickor var jätteduktiga så det var askul. Sen gjorde jag även svenska NP, så nu har jag bara matte C + muntligt kvar. SKÖNT.

Nu sitter jag här och jobbar om plast. Ska ha muntlig redovisning i morgon, så håller på med en PowerPoint.   

Av Anna Söderlund - 7 maj 2012 22:10

Åh jag pallar verkligen inte med en hel skolvecka, har sinnes mycket att göra den här veckan också.. Längtar redan till helgen, positiv tjej he-he. Började i alla fall veckan med en mysig eftermiddag/kväll med min fina pojke, alltid något bra liksom!  


 Sen återupptog jag min kärlek till FM Static! Helt sinnes bra musik, åååååå <3333

   

Ovido - Quiz & Flashcards