aalltidannaa

Alla inlägg den 1 maj 2012

Av Anna Söderlund - 1 maj 2012 22:52

Jag och papi har suttit i typ 3 timmar och räknat matte. Har NP i matte imorgon, KAOS. Men om jag inte glömmer allting jag lärde mig ikväll så borde jag nog kunna få godkänt. Annars då? Vi köpte hus idag! Så om 3 månade flyttar vi. Väldigt blandade känslor måste jag säga - tycker det ska bli jättekul, samtidigt vet jag att jag kommer gråta floder när vi väl lämnar huset, hehehehe..

sneak peek på vårat nya place!  

Nu ska jag skypa ett litet tag innan jag somnar, gonattt! :*

Av Anna Söderlund - 1 maj 2012 16:59

Hade tänkt vara en duktig dotter och stanna hemma på valborg eftersom vi skulle få gäster, men när planerna ändrades så vi blev gästerna ballade jag. Så ståv körde ut mig till min fina pojkvän istället, en aning mycket bättre än att sitta hemma hos mina föräldrars kompisar dah. Hade i alla fall en underbar valborg och spenderade natten där. ♥ 

Hahah euwww.. men hade ingen bättre bild. :c

Idag har vi i alla fall varit på äventyr i nån sjukt hög ladugård (?) med massa trappor och läskiga apparater, klapat hästar och chillat i solen typ.  Jag går runt som ett retard och ba "wooooow, kolla där - en traktor!! Shieeet en häst!" osv.. men vafan, jag är väl inte van vid sånt!   

Ovido - Quiz & Flashcards