aalltidannaa

Alla inlägg under februari 2012

Av Anna Söderlund - 5 februari 2012 01:15






                    

Av Anna Söderlund - 4 februari 2012 22:33

Om man nu ska äta munkar, så hör det väl till att man gör en munkvideo vettja! Det var helt galet gott förresten! 


Hahah visst är vi mysiga som hostar hela tiden? Båda är sjuka och framåt kvällen fick vi feber, så vi gjorde en playlist på spotify och somnade båda två haha.

Av Anna Söderlund - 4 februari 2012 12:11

Idag hände det något konstigt, jag vaknade halv tio! Kollade på klockan och ba "shieeeet den måste ju gå fel, sen när började jag vakna så här tidigt?" Sen gick jag fram till en spegel och ba "BÄÄÄÄM! Tjo halsfluss!". 

Det suger eftersom google säger att med mina syntom (ont i halsen, nysa & hosta hela tiden) är man sjuk i ungefär en vecka. Som om jag har tid med det, nationella proven börjar liksom på tisdag gah!

Passade på att gå ut och ta lite kort och det var typ såååå skönt ute, haha! Men om ett tag tar jag med mig lajje ut igen - vi ska nämligen gå och köpa munkar! HAHA. Jag har aldrig ätit det, så det här blir en stor dag! :c   

Av Anna Söderlund - 4 februari 2012 00:18

Jag och lajjni hittade en ny favoritlåt idag! Så grymt bra och inte speciellt lång heller, så vi lyssnade lätt på hela

(okej seriöst, visst lyssnade vi på hela.. fett dryg men sååå värt de!)

Vi sköt up det s.k "äventyret" till i morgon, men då ni! Nu ligger jag här och taggar vid skype men ska väl försöka sova snart om ett tag.

Av Anna Söderlund - 3 februari 2012 22:24

Full rulle i casa de Ana! Lajje och jag har hockey VM, haha! Just nu står det 6-2 i andra halvlek till Findland (mig!), riktigt spännande match må jag säga.

 

       

28'an = Sveriges skyttekung . Även den svenska spelaren som gjort flest mål. (Då räknar jag inte med självmålen hennes målvakt gjort HEHE)

 

16 = Annas bebiis & Findlands (läs världens) bästa målskytt. 

   

11'an = matchens lirare , WOUUP WOUUP! livsfarlig!

Nejfan nu är vattenpausen slut, Findland går mot vinst.. 1 - 0 i set! (heter de ens set??????)

Av Anna Söderlund - 3 februari 2012 14:52

När jag var liten älskade jag en serie som hette dubbelliv & sen förra veckan märkte jag att säsång 2 går nu, skit samma om de är ett barnprogram, så bra ändå juuu!   

Missade gårdagens program, så skyndade mig in på SVTplay så fort jag kom hem.

 

Såg dessutom att de hade kronjuvelerna, så tänkte kolla på den nu. Så dålig egentligen (var ju på bio med mathi när den kom), men bill skarsgård är ju med! ;pppp <3

Sen om några timmar ska jag och lajje ut på äventyr, he-he.

Av Anna Söderlund - 3 februari 2012 10:48

Godmorgon. Sitter här i konferansrummet och har möte med mina kollegor.

Nästa punkt på dagårningen är "arbeta med NO". 

   

Av Anna Söderlund - 2 februari 2012 20:53

Gick som sagt hem till najuuuu där vi bakade nån cpsak till skolan i morgon, den vart kaos minst sagt.

Sen bestämde vi oss för att åka spark, haha! Och så åkte vi i tvåtusen km/h ner för en backe.. men så svänger sparken in i trottoaren så jag skriker "NEEEEEEEEEEEEJ!!!" och hoppar av. Men lilla Mathilda satt ner och han inte gå av, så hon gjorde värsta kullebyttan och flög av! Såg helt stört jävla as kul ut!  Hon filmade dessutom samtidigt så först är allt chill, sen hör man mig skrika och hoppa av, sen blir videon upp och ner ett tag innan man hör våra skratt, HAHAHA!!

Innan det slog jag på TV:n och märkte att det var "The hills maraton", vart överlycklig hihi! Älskade verkligen den serien förut! När jag och neupeu var i Vemndalen för några år sedan, så stannade vi hemma i stugan medan alla andra åkte skidor, bara för att få kolla på The hills, lite halv nördigt och sådär. Åh det är så bäst. ♥

Ovido - Quiz & Flashcards