aalltidannaa

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Anna Söderlund - 8 februari 2012 20:59

Vet ni vad jag just gjorde? Jag skickade iväg min gymnasieansökan! Usch! Nu ska jag försöka att inte tänka på gymnasiet (de lär ju gå bra) förrän den 5 Juli, då vi får veta om man kommit in eller inte. 

Kan inte fatta att jag ska lämna min klass efter 10 år. ♥♥ 

       

'lågstadiet' ^

       

 'mellanstadiet' ^

        'högstadiet' ^  

Av Anna Söderlund - 8 februari 2012 14:42

I går skulle jag haft mitt första nationella prov i svenska, men var ju hemma eftersom jag var sjuk.

Snackade iaf med 96:or på 4 olika skolor och ingen tyckte det var speciellt svårt, så jag är inte särsklit nervös längre! 

I morgon ska jag dock till skolan och göra del 2 av provet. Jag vet inte speciellt mycket mer än att man ska skriva en uppsats och det lät ju inte så svårt. Sedan kom jag på att om det står "skriv en krönika", så kommer jag faila på dirren eftersom jag knappt vet vad det är! 

Så nu ska jag måla naglarna och lära mig skillnaden mellan olika texter. Sen jävlar ska jag till skolan och skriva den grymmaste uppsatsen någonsin! Woho, här är vi positiva jaråååå!    

Av Anna Söderlund - 8 februari 2012 12:33

Usch sov jättedåligt inatt.. Somnade 5 och vaknade 7. Sen halv sov jag lite till 11 typ. Har dock inte orkat lämna min lilla säng än, hehe. 

På dagens schema står ; städning. I morgon kommer det nån mäklare hit och kollar på huset & mitt rum är som vanligt kaos. Men det pallar jag inte göra nu, ska chilla här nån timme till först.. hehe är inte det de bästa som finns?

Ovido - Quiz & Flashcards