aalltidannaa

Alla inlägg den 27 juni 2010

Av Anna Söderlund - 27 juni 2010 21:32

HEEEEEEEEEEEEEJJJJSVEJS!


Jag kom hem för ett par timmar sen. Bränt mej på hela armarna och benen och kallt i vattnet var det också D: fast två bad fick min kropp ståut med! ;D första i år.

plus att hela jag är full av myggbett, dels för att jag VAR TVUNGEN att ha en midsommarkrans (men där blommorna var var myggen, usch fick rycka loss blommor och KUTA tillbaka till båten! Såg nog rätt konstigt ut när jag kom kutande mitt i skogen i 90 km/h med fetaste blombuketten!   men det blev en fin krans iaf!) och dels (den största delen) för det som hände i morse/natt.

Jag och min bror sover i en ''dubbelsäng'' längst bak i båten, vi hade fönstret öppet så vi fick in lite luft. (och mygg)

runt 5 imorse vaknar jag av massa slag och konstiga ljud, och så ser jag min bror  sitta bredvid mej och smälla ihjäl massa mygg. Jag trodde ju bara det var en eller två mygg så jag försökte somna om, men det kom bara fler och fler, hur många han än dödade. Och nivet ljudet av myggor när man ska sova - USCCCCHHHH!

Så vi satt öppe hur länge som hälst och bara smällde på [usch va hämskt de låter, men myggorna var kaxiga och får skylla sej själva!] men de tog aldrig slut. Vi hade ju ingen aning om varifrån de kom heller, eftersom fönstret bara var öppet några m.m ;s

Men iaf, många myggbett han jag få och jäkligt trött blev jag! D: Och sen när gustaf (bror) räknade alla myggen var det långt över 80 st. usch va äckligt det var ! i fortsättningen sover jag med stängt fönster!


Det där blev ju ganska rörigt, men jag ville bara få de sagt ! HAHAH

iaf, imorgon ska jag på kalas! YAAHHH!

min bästavän fyllde ju år i lördas! (k)

jaa, som ni förstår själva är det inte särskilt säriöst det här med kalas, men vi är aldrig säriösa så de passar oss perfekt! ;D vi ska göra massa sånt som 'ta upp äpplen med munnen ur en balja kallt vatten', och allt annat man gjorde när man var 6 år och hade kalas! ;D kommer bli as kul förstås! (k)

Ovido - Quiz & Flashcards