aalltidannaa

Alla inlägg under juli 2010

Av Anna Söderlund - 8 juli 2010 16:15

jag uppdaterade ingenting igår. Självklart fins det en andledning till det! Jag var och badade med nojjan. Ett jättemysigt ställe som kallas gropen, superklart vatten och runt 23 grader i vattnet! Efter det åkte vi hem till henne där vi gjorde massa skoj innan vi gick ut och sov på studsmattan! Under bar himmel låg vi där och tittade på alla stjärnorna! (13 st vare   - men de va fint ändå) Vi fick ju se till att somna rätt snabbt eftersom det börjar ljusna redan vid ett-två nångång. halv fyra vaknade jag av att jag frös, då var det så pass ljust att vi trodde klockan var åtta. Men eftersom vi hade några timmar kvar att sova gick vi in och la oss i varssin soffa och sov några timmar till! Det var iaf jättemysigt att ligga där ute i natten i varssin sovsäck och bara prata  


Nu under eftermiddagen har jag bakat muffins och läst ut min bok 'inga livstecken' och även varit ute i skogen en stund för att kika om blåbären var mogna. Dem var inte riktigt färdiga än men många var det  och nästa vecka kan jag säkert plocka ett par stycken!  


Nu ska jag vila huvudet.. får alltid ont i huvudet när jag är trött (aaa)

och det gör man bäst till sims, LOL!

Av Anna Söderlund - 6 juli 2010 19:48

hihih , myyysig rubrig, right? ;d

fast de va lite att ta i, det var trots allt bara blod under tånageln. Jag och Gustaf spelade lite fotboll nu i eftermiddags då jag tydligen sparkade på bollen och nageln vek sej och sen började blöda.. de gör fortfarande ont D: awwwwe  


Vi passade även på att spela UNO! Dock var det jättelänge sen någon av oss spelade så vi skulle kika lite i reglerna. Och där stog det en massa som jag aldrig har spelat med.. vem visste att man räknar poäng och att den som först fått 500 poäng vinner? Vem visste att om jag lägger ett 'ta upp två kort' och den bredvid mej också har ett sådant, om hon/han lägger det slipper hon/han ta upp korten, utan den efter får ist ta upp 4 kort! Sen var det även så att varge gång någon lägger en 7:a ska man byta alla korten på handen med spelaren som sitter till vänster, fatta kul om nån har ett kort kvar och får en spelare med 10 korts hand! HAHAH fast de e ju synd om den personen då o.O ..


Jag, Mamma och broooor är ensama hemma - dvs eftersom pappa är och seglar ända tills söndag. Så igår kväll hade mamma köpt MASSSA glass som vi satt o mumsa på, samtidigt som vi kikade på pippi!

HIHIHI man växer aldrig ifrån henne! (k)

Av Anna Söderlund - 6 juli 2010 16:38

kollade på en tjejs bdb och hittade dethär ;


(Tom pratar om otrohet och varför han anser att det är okej)
Tom: Jag tycker att det enda sättet att prova om ett förhållande är bra är att testa lite andra saker då och då. Checka marknaden liksom. Det är ungefär samma princip som med en mobiltelefon: Du har en telefon och du tycker den är bra, men sen kommer en annan mobiltelefon och du tycker att den är bättre.
Georg: *dör av skratt*


jamenar, hur kul var in

te de!? De är nog bara han som kan komma på en sån gämförelse. HAHAAHHAHAH (k)

     

     

Av Anna Söderlund - 5 juli 2010 16:52

    åh dude! SNYGGGGGG TRÖJA.SE 8'D

 i fredags när vi kolla på eclips vare 'marknad/festuval' här och då såg jag och nojjan ett ställe där man kunde göra egna tröjor! vi var ju bara tvuuuuugna att göra  en varsinn däre stog ANNA   MATHILDA ! färgerna e lite wierd, iaf 'min bild' i camen! jaja. FINA VA!? 8D


     

sweeetiiie!

 

de ser ju inte liiiite ut som jag spanar in flikkans booobies -.- ja visste att de skulle bli så, så jag syka hennes knän as mycket, men vad hjälpte de? :o      

HAHAHA omg jag diggar skarpt den här bilden! jag ser helt gaaaalen ut o.O a.k en misslyckad hoppbild .

     

wouups, kopierade bilderna från nojjans blugg. :o

kommer fler när hon skickat!

Av Anna Söderlund - 5 juli 2010 15:36

    fina bilder :d inte.

men jag var så tvungen att visa hur fiiiin jag är just nnu! ;D haha dock ser man inte riktigt hur det igentligen ser ut, eftersom min webb är sjukt dålig. Iaf, lösögonfransarna fick jag av nojjan när jag fyllde år, och kände för att ha dem idag! så då sminkade jag med högst osäriöst och satte på mej 80-tals kläder, vilket inte syns på bilderna.  Det på kinderna är glitter.


men mjooo, idag har jag som sagt fixat och trixat med mitt akvarium, fint fint äre nu nu! :'D nu känner jag för att puzzzzzzzla! 8'D bajbajjj!

Av Anna Söderlund - 4 juli 2010 20:52

Åh hej!

Min dator e fucktup! eller njaaa.. men opera (nivet, internett. Opera/explorer/faierfox o.s.v) är hel konstigt! Jag kan inte ha öppe två flikar samtidigt och inte heller stänga ner de jag hade öppe när det blev såhär. Och då hade jag youtube öppet d.v.s att den låten jag lyssnade på då alltid startar när jag ska gå in på ngn hemsida! mycket drygt eftersom jag måste vänta tills den e slut innan jag kan sätta på något annat!

Det är oxå därför jag inte orkat blogga, brukar alltid ha bloggplatsen som en flik men det går ju inte längre -.- *måste fixa det*


okey, idag har jag och pajjjjjjen [nojjan,paet,mathilda nivet ;D] varit hemma hos jääci första gången i sen hon flyttade. Skit snyggt hus, verkligen! Hon bor ute på landet i världens sötaste villa med supersnygg utsikt och allt. Vi hittade en lada med hö och en militärbil (ser precis ut som de på alla älder filmer. Bilen påminnde mej mycket om hitler också! lite läskigt..  ) Efter att hoppat omkring där och tagit många fina kort körde vi twister! i love it!   fast vi gjorde de extra svårt och körde i en backe. Sen han vi även med lappleken (åh det var sjuuuukt kul - många kort på det också!) vattenspridare/spruta vatten på varann,sola ,TV och sen slutade vi dagen med att kolla på bilder! myyyyys!


När jag kom hem fick jag pizza! ;] sen gick jag över till grannarna som har akvarium men vill göra sej av med det, så jag fick alla deras fiskar ! hih lyx!

 imorgon ska jag byta vatten till de och hälla i massa 'må bra-medel' till fiskarna.


PEACE!   

Av Anna Söderlund - 1 juli 2010 17:52

åhhh vilken värdelös dag! Är sjuk och hela huvet snurrar så jag orkar inte göra någonting typ. Och bara därför var de nå strul med TV kanalerna så det var bara SVT 1,SVT 2, kanal 3 och 4 som fungerade! Så jag har kikat på film, mamma mia! ;) hihi man blir så himla glad av den! :D Sen var mamma och mormor på stan och då hade mormor köpt ett rosa linne till mej (y)

Nu ska jag strax käka sen kommer faktist farmor och farfar hit för att fira mamma och pappa, eftersom vi kommer vara ute med båten när de fyller år! Så då ska ja få tårta, MOHAHAHAH .. efter de mår jag säkert bättre! :D

.. hoppas jag. eftersom jag ska på eclipsbio imorgon! (k)och sen på kvällen åka hem till mormor och morfar. jaja, jag tänker gå på bion även om jag har 50 graders feber, hohoho.. blir väll till att knarka alvedon! ;) najs!

nu ska jag fortsätta må dåligt! HEJDÅ!!!


Ovido - Quiz & Flashcards