aalltidannaa

Alla inlägg under juli 2010

Av Anna Söderlund - 16 juli 2010 11:25

Jag pallade inte skriva/hade inte tid att uppdatera någonting igår. ;s

men.. jag playade men linnéa hela dagen ;D vilket jag förövrigt ska göra idag också!


Det är såhär, hon har varit i skåne i 3 veckor så vi har inte träffats på skitlänge så vi slog kramrekord ;________; lol! och så fick jag en asfin affish på min bebisjacob och en chokladask - för att jag räddat hennes kaniner när dem rymde för några dagar sen (aaa) gullit va!? (L) tackkkkkigen! ;D

Resten av dagen får bilderna förklara;

       

HIHIHIHIHIHI, snygga mobiler va? o.O *buuhhhhh* för att inte tala om tatueringarna!

och btw.. ödsla aldrig tid på det där spelet, det äär FOR SURE det tråkigaste jag spelat på myyyyyyycket länge! från 8 år står det ,och vi fattade inte ett skit - när jag berättade det för mamma sa hon 'de säger ju rätt mycket om er! HAHAHAHA'.. =.=


nu ska jag sätta på mej GUUUUUULA kläder sen ska vi på hemligt uppdrag! LOL

Av Anna Söderlund - 14 juli 2010 18:00

tjuuuuee! ;D

nu är jag hemma igen, vi har haft det skit bra !    <-- jag och paet igår medans vi kolla på allsång! (HH)

jag orkar inte berätta allt nu, ville bara säga att jag är hemma.


Om ca 2 timmar kommer massa folk på besök och firar pappas födelsedag. nu ska jag fortsätta packa upp! pusssheeeeeeeeey!

 

*kändes att de behövdes en bild*

snyggggggggve bild! (HHH)



Av Anna Söderlund - 12 juli 2010 12:49

  rätt praktist med upplåsbara kompisar, hahah så kan man bara blåsa upp dem när man är ensam ;___;' LOL

nej,de va såhär.. Jag skulle kolla om de va nå små hål som luften kunde läcka ut ur, eller om thäää krokodil ska följa med ut med båten. Eftersom vi badar typ varge dag är det ju skojjigt med 'badleksaker'   

passade även på att ta kort på örhängen jag köpte igår, så det är ett örhänge jag håller i på bilden (y)


Nu ska jag strax käka och lite senare tror jag det blir till att träffa min bäbis sarour (k) fast hon skulle komma hem vid 3 så det blir isf någon gång efter det.

     

      

Av Anna Söderlund - 11 juli 2010 20:34

blir ett snabbt inlägg då jag snart måste sätta mej vid tv:n och kika på fotboll. Man är ju nästan tvungen eftersom det är final?


Idag har jag och nojjan varit inne i stan och shoppppppat.. eller ja, hade ett pressentkort på kicks så jag köpte 3 nagellack,örhängen och en glasnagelfil. (ni får se bilder imorgon om jag orkar) Jag hatar att fila naglarna men eftersom jag läst att det ska hjälpa naglar som delar sej tyckte jag det var värt ett försök.

Det var jättemysigt inne i v-ås idag eftersom det är söndag har bara de största affärerna öppet dvs att det var vi och bara ca 200 till ute i hela v-ås! skit skönt, när vi käka på den nya 'sabway' resturangen var det bara vi där inne! :'3 V.I.P

dagen kommer alltid att vara förknippad med 'LOL' och 'fucking skojjare', HAHAHHA gud vad många minuter vi ägnade åt dem orden och framförallt skratta åt dem.     

Av Anna Söderlund - 10 juli 2010 21:01

åh guuuuuuud vad varmt det varit idag! :O

32 grader i mitt rum. psssst, här ska jag sova inatt!? de lär ju gå.


Nu tänker jag stänga av datan och sätta mej och kolla på fotboll med bror, som ska på fotbollsläger imorgon och inte kommer hem förrän om en vecka *CRYYYYYY- haha nejdå*. När han kommer hem är det nog bara en dag tills vi åker ut med båten också. Vi gör det varge sommar, ca 3 veckor.  

Nu under veckan som kommer ska jag även åka till riddarhyttan med nojjan, hennes mormor och morfar har husvagn där. Vi sover där en natt (onsdag-torsdag). Sen på fredagen måste jag träffa linnéa, eftersom vi inte träffats på 3 veckor, då hon är i skåne nu. 


Av Anna Söderlund - 10 juli 2010 16:38

är det bara jag som är lite efter? (a) Såg på tyras blogg att lindsey tydligen åker in i fängelset snart! Hon hade inte kommit på alla möten som hon var tvungen att gå på sen hon blev tagen för rattfylla år 2007. Igentligen är det rätt att hon åker in, men efter att sett videon från domstolen där hon satt och grät tycker jag jättesynd om henne! 90 dagar.. usch, stackars!  


  woouups! det måste nog varit den sämsta bilden min cam tagit i hela sitt liv.

På bilden är det iaf två hårband som jag sydde idag, LOL!

Jag har en helt egen symaskin som jag aldrig använt så jag bestämde mej för att testa den idag. Det är tokio hotel loggan på't också (y) fast de e gjort på mammas brodermaskin. Iaf la jag ut den här bilden för att visa Linnéa hur de ser ut, då jag tänkte ge det understa till henne . Märket på hennes är silver och mitt är rosa.


Nu ska jag försöka fixa webben igen så färgerna blir normala! 8')

Av Anna Söderlund - 9 juli 2010 20:33

SHOOOOOOOOOOOUUUUU!

har inget speciellt att skriva , eftersom jag inte gjort särskilt mycket idag.. men kände att jag måste uppdatera nu! Så jag slänger in två bilder på ett linne jag fick av mamma idag ;D hon köpte det åt sej själv, men tyckte inte det satt så bra. Tur att vi har samma stolek ibland (aaa)

    de syns inte så jättebra, men whatever!


åh förövrigt.. Jag och linnéa hade bestämt oss för att gå på bio nästa vecka. Jag såg affisherna för 'karate kid' när jag var på bio senast och vill gärna se den .(för att jayden e så fucccccking söt!) men nu när jag gick in på SF's hemsida stog det att den kommer ut i augusti! ÅHHHH fatta arg jag blev! så vi får vänta. -.-

     

skulle ju kunna döda för att få grabbens hår!



Av Anna Söderlund - 9 juli 2010 14:21

Kolla vad jag märkte nyss!

lyssna från 00.15 - 00.18

lyssna från 00.00


Det är precis samma 'ljud' :o haha har inte märkt det tidigare, men självklart var jag tvungen att ta reda på vem som 'härmat' vem.. sean/lil wayne's låt kom ut ett år innan så, mjooo.. Jason måste ha fått sin idé från dem  

de va kul tycker ja' ! hihihihihii

Ovido - Quiz & Flashcards