aalltidannaa

Alla inlägg under oktober 2011

Av Anna Söderlund - 6 oktober 2011 19:45

Imorgon hade jag och mammi tänkt inviga det relativt nya shoppingcentret här i västerås. Planen är att komma hem med ett par skor åt mig.

Jag har dessutom hittat en jacka som vi ska beställa, awesome! Och eftersom vi ändå skulle beställa undrade mamma om det fanns något annat fint, men bara därför hittar jag ingenting! Hahah, surt va? :(

Nu sitter jag och halvsover i min säng, men funderar på att avsluta mitt skype samtal och sova på riktigt. snark.

Av Anna Söderlund - 6 oktober 2011 19:03

Nu är det inte lång tid kvar tills jag måste söka gymnasie, vilket jag tycker är jätteläskigt! Har verkligen ingen aning om vad jag kan tänkas vilja jobba med i framtiden, så jag kör helt enkelt med uteslutningsmetoden

Jag tänker gå en linje med högskolebehörighet och då har man 8 olika att välja mellan.

  Estetiska, humanistiska, internationella, natur, spetsutbildning och teknik försvinner direkt. Jag ska fortsätta göra efterforskningar men i nuläget lutar det alltså åt ekonomi eller samhäll.   

Av Anna Söderlund - 4 oktober 2011 17:42

Tjoho! Har haft en rätt chill skoldag, sen efter skolan tittade jag på modelljakten & tog en lååång dusch. Sedan började jag skriva på lite spanska saker som ska in imorgon. 

   Nu hade jag tänkt börja läsa den här boken, Sarahs nyckel. Redan i sommras försökte folk få mig att läsa den - eftersom den ska vara så galet bra! - men har inte orkat. Nu gör jag det iallafall som ett skolarbete. Men nu har jag väldigt höga förväntnigar på den!   

Av Anna Söderlund - 2 oktober 2011 13:23

Det här låten har spelats konstant ända sen jag hörde den i gossip girl för någon dag sen. Åh vad fin den är.. <3

 Fast den kanske bara är fin om man förstår sammanhanget, vad vet jag? hähhä

Av Anna Söderlund - 2 oktober 2011 11:00

Godmorgon, ligger i min säng och är jättetrött..  Hade en jättekonstig dröm om att jag var den ända i klassen som inte klarade ett engelska läxförhör, då vart jag så arg att jag rymmde från skolan, slog min lärare och blev sjuten av en klasskompis (?) och resten av drömmen gömde jag mig för honom typ. Alltså sov jag inge bra, men jag ska försöka ta mig upp snart iallafall.

   Hihi, tur att jag har min fina björn när jag drömmer sånna läskiga drömmar ;PpPPPpPpp


Av Anna Söderlund - 1 oktober 2011 17:39

Jag har inte berättat att jag och Gustaf varit ensamma hemma idag/inatt, men det har vi iallafall. Idag har vi dessutom varit änglbarn och städat hela huset!   Det är faktiskt roligt att städa om man inte blir tvingad och om man får dunka eminem på högsta volym! 

   Men nu ska vi åka hem till farfar och fira hans födelsedag! Dock har vi ju inga egna föräldrar idag, så vi får allt nöja oss med en farbror som kan köra dit oss. Jag har dessutom gjort ett litet grattiskort med en bild på farfar, fast jag satte dit en kalashatt - hihi jättegullig blev han! GRATTIS!!   

Ovido - Quiz & Flashcards