aalltidannaa

Alla inlägg under oktober 2011

Av Anna Söderlund - 23 oktober 2011 19:32

Efter lunchen idag så drog jag och neupeu till ica för att köpa ögonbrynsfärg, men de hade ingen. Istället chillade vi i bastun resten av dagen ;PPppPp

Hihih här får ni en riktigt töntig och ful bild, då blir ni glada va?      Den här veckan har vi temavecka, dvs inga vanliga lektioner. Hittade det här på våran klass blogg ;

"De kommer även att få se teater, dansa zumba och träffa representanter från tjejjouren, rädda barnen, polisen, brottsofferjouren m.fl." Och så ska vi tydligen göra nån film.. Känns som en chill vecka!

Av Anna Söderlund - 23 oktober 2011 13:04

Oh, igår kollade jag och matte på "the notebook". Hahah fan va fula vi var, båda låg och grät som två galningar! Rätt söt film faktiskt.  

 "There is no WE in summer. Just U and ME."

Jag har inga speciella planer för dagen, men nu tänkte jag gå och duscha iallafall!

Av Anna Söderlund - 22 oktober 2011 20:49

Kvällen är räddad! Min älskade Mathilda kommer snart hit med en film, mys!

  Annars då? Jag bara sitter och chillar på golvet i mitt nedsläckta rum. Jag älskar säriöst att ligga eller sitta på golv, i mörka rum och bara lyssna på musik. Ganska stört, men fanimej vad mysigt det är!  

Av Anna Söderlund - 22 oktober 2011 18:23

Ikväll är jag och Gustaf ensamma hemma, så jag håller på att laga mat! Har nog aldrig lyckas få till en maträtt utan att klanta mig på nått sätt och nyss brände jag mig på fingret så lite av mitt skinn typ fräte bort, skit äckligt! :o

   (det funkar inte att ladda upp bilder, så tar nån random googlebild från förra året.)

Ikväll ska vi tjocka som fan, vindrovor,chips, glass och paj! Nu kör vi!! 

Av Anna Söderlund - 20 oktober 2011 19:29

Idag hade vi intervjun med Eric som sagt.. Det kommer i tidningen imorgon! Det blir en ganska liten artikel  med några frågor & en bild jag tog.

Men vi snackade jättemycket utöver frågorna och han är typ världens taste!

   

 

Det roliga är att det var HAN som ville ta bild med oss och inte tvärt om! Inte varje dag man blir intervjuad av 15 åringar precis.

Sen fick vi hans nya skiva med autograf! Passade skitbra eftersom mina spotify timmar tog slut igår,  men nu kan jag dunka dem ändå! Det var iallafall skit kul och som sagt var han mycket mer framåt, glad och social än jag hade trott!     

Av Anna Söderlund - 19 oktober 2011 18:35

Sitter här och dunkar Eric Amarillos nya skiva, gillar  nästan alla låtarna!

Imorgon ska jag och Evelina (en till 9:a som har prao där) faktiskt få intervjua honom! Är inte hans största fan, men det ska bli superkul.   

Hittar inte så många av hans nya låtar på yt, men de finns på spotify om ni vill lyssna. 

Innan det ska jag också hinna med att kika runt lite på gymnasiemässan, även fast jag så gott som har bestämt mig vart jag vill gå.

Av Anna Söderlund - 19 oktober 2011 18:03

Skrev ju om Justins nya låt i helgen, men ville vänta med att lägga upp hela tills videon kom. 

Låten är som sagt asbra, lyssnade på den hela kvällen igår. Videon är också jättesöt, Justin blir bara snyggare och snyggare..  

Dock tyckte jag det var lite små töntigt att ha med sin egna parfym i videon, men så gör ju nästan alla stora kändisar.

Av Anna Söderlund - 17 oktober 2011 17:49

Nu är jag hemma efter min första arbetsdag, är helt slut även fast vi inte har gjort så mycket. Resten av veckan är rätt full med grejjer, men såhär första dagen fanns det inte så mycket. Vi åkte på ett repotage, men tjejjen vi skulle intervjua var inte där ! Hahah, känndes så värt att vi hade fixat frågor o.s.v menmen! 

Kort sagt så var det inte jättekul, men rätt intressant faktiskt. Jag råkar veta vad som står i morgon dagens tidning, heh.  

Men på Torsdag därimot.. ojoj, då ska vi göra en speciell intervju - längtar en del! Och så kommer det bli jättekul att få läsa det vi (jag & en till tjej som praoar där) har skrivit, när tidningen väl kommer ut i tryck!    

Ovido - Quiz & Flashcards