aalltidannaa

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Anna Söderlund - 16 mars 2010 19:00

Haaalluuws,

Skrev inget igår , vaknade vid 11 satt vid datorn ett tag , åt lunch , fixade mig , tog bussen in till centralen vid 5 och sen vid 6 började dansen. Ja alltså , vi var lediga igår ;)


Men iaf, idag har varit en normal dag.

Spanska första lextionen , jag haaatar spanska. Efter det hade vi biologi , Jag hade hoppats på att vi skulle dicikera räkor men ja tro vi ska göra det nästa vecka ist! HAHA , det låter både äckligt och kul ju.  


 Sen på SO:n skulle man göra olika uppdrag , jag ska skriva en berättelse om en 15 tjej som levde i pompeji när det blev ett av världens största vulkanutbrott. Så jag sitter och googlar lite på det och kom in på en sida där det stog som rubrik "Pompeji - Staden som begravdes i vulkanden." Fatta hemskt .


"Många av stadens cirka 20 000 invånare hade aldrig någon chans att fly från det superheta gasmolnet. När det rullade ner för berget kunde de bara krypa ihop och invänta döden. Staden täcktes av förkolnade kroppar, för alltid stelnade i sin sista rörelse i livet. Deras kroppspråk visar tydligt vilken oerhörd skräck de kände i döds-ögonblicket." - står det också .. usch alltså.


slänger in en bild på hur det kan sett ut precis i början av utbrottet ,

Ovido - Quiz & Flashcards