aalltidannaa

Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Anna Söderlund - 20 januari 2012 20:23

Efter gymmet så tyckte jag och papi vi var värda lite godis eftersom vi va så grymma på gymmet, he-he-he-he! Prövade sveriges roligast/konstigast maskin, som faktiskt påminde om en karusell eller gunga typ.. dock blev det inte så mycket träning på just den - eftersom vi inte kunde sluta skratta åt den haha!

   

Nu ska jag kika på O.C eftersom min sjukling på bilden ovan ligger långt före mig nu p.g.a att hon har varit hemma hela veckan. saknar henne helt stört jävla asmycket, gah! :(<3 

Av Anna Söderlund - 20 januari 2012 16:20

Idag hade vi terminens första matteprov & det gick mycket bättre än väntat! Vissa delar var så lätta att jag undrar om jag tänkte helt fel och kanske inte ens får godkänt? Jaja vi får la' vänta och se.

 

Sen jag kom hem från skolan har jag suttit i mitt nedsläckta badrum, med mina underbara hörlurar och chillat med livet liksom. Dessutom bytte jag ut golvet mot nån bänk vid diskhon så har haft fotbad i 2 timmar typ, haha lagomt stört. Men nu måste jag dock lämna mitt nya fovoritställe, eftersom gymmet står på schemat!

Ovido - Quiz & Flashcards